Welkom op de Carolusschool

Van harte welkom op de website van KBS Carolus.
Voor informatie over onze kinderopvang klikt u op de button hieronder.

Wilt u de school en/of de kinderopvang eens ervaren? Kom gewoon eens kijken! U bent van harte uitgenodigd.

Open avond op maandag 5 maart van 18.30 - 20.00
Open dag op woensdag 7 maart van 8.30 - 14.00

Natuurlijk bent u ook altijd welkom om op een ander moment te komen kijken.

Graag laten we u zien hoe we in ons karakteristieke gebouw traditie en eigentijds onderwijs combineren tot een uitdagende leeromgeving voor uw kind.
Wilt u vast een indruk : klik dan hier voor een beeld van onze school, dit fragment was te zien in het programma ´LifestyleXperience` op RTL4.

De Carolus is een basisschool waar de deur voor iedereen open staat. Wij zijn een katholieke brede school voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

U kunt altijd een afspraak maken om een keer te komen kijken.

Info nieuwe ouders

Uitgangspunten van
 ons onderwijs

Onze facebook-pagina

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze directeur: Mirjam Aertssen, via telefoonnummer 0343 561773 of via het contactformulier.
werkdagen: maandag t/m donderdag

Kinderopvang met peuterarrangement op alle dagen van de week.
Klik voor meer info.

Info voor- en
 naschoolse opvang
   alle dagen van de week open.

Opvang op maat

U betaalt voor de kinderopvang alleen de uren die u afneemt.

Ook kunt u incidenteel gebruik maken van de opvang.

Buitenschoolse opvang

Ouders die werken, willen wij graag "ontzorgen".
Op alle dagen (ook tijdens vakantiedagen) kunt u gebruik maken van onze BuitenSchoolseOpvang (BSO).
Voor meer informatie klik hier.

Wilt u meer weten, kijkt u rond op onze website. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor meer informatie of een afspraak.