Kinderopvang

Kleinschalig en kindgericht...

Het is een uitbreiding van onze pedagogische opdracht. Op die manier kunnen we ontwikkelingskansen en een optimale doorgaande leerlijn bieden voor kinderen van 0-12 jaar.Dit alles op een kleinschalige en zeer kindgerichte, persoonlijke wijze.
Een uitdaging die we graag aangaan met het welzijn van ieder kind in ons achterhoofd!

Komt u gerust eens kijken

Onze kinderopvang van 0-4 jaar is de gehele week geopend van 7.30-18.30. Een peutergroep van 2-4 jaar is daar onderdeel van. Ook de peutergroep is op alle dagen open!

Komt u gerust eens kijken hoe de ruimte eruit ziet. Ook is het mogelijk om met uw kind een dagdeel mee te doen en een indruk te krijgen.

Meer foto's kunt u vinden op deze site, via het kopje leerlingen en dan kinderopvang.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Aertssen. Telefoonnummer: 0343 561773

Proefberekening

Om te bekijken wat voor u de kosten zijn voor de kinderopvang kunt u een proefberekening maken op de website van de belastingdienst. Als u hier klikt wordt automatisch de benodigde pagina van de belastingdienst geopend.

Openingstijden Kinderopvang en BSO.pdf

kinderopvang